WW_Header.jpg

Werkwijze

Van een eerste kennismaking tot een glimlach van onze klanten bij het opleveren van een project. Graag vertellen we je meer over onze manier van werken.

Luisteren

Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal, zodat we je écht verder kunnen helpen. Tijdens een eerste afspraak bij jou op locatie of in onze Broedplaats leren wij jou graag beter kennen en bespreken we al je wensen, behoeften en eventuele, huidige ongemakken. Dit alles met als doel om tot op maat gemaakte oplossingen te komen die jouw woon- of werkgenot verhogen.

WW_Luisteren.jpg

WW_Inspireren.jpg

Inspireren

In onze Broedplaats zetten we samen de volgende stap. We presenteren de eerste ontwerpen, waarna we in open overleg de plannen verder aanscherpen. Tijdens deze Broedplaats-sessie zorgen onze creatieve specialisten voor de nodige inspiratie en doorlopen we samen het vervolgtraject. Van het indelen van ruimtes naar de keuze voor materiaalcombinaties, van het kleurenpalet tot het bestekmandje in jouw nieuwe vaatwasser. Alles wordt tot in de details besproken, zodat het eindresultaat aan al je wensen voldoet. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent.


Vakwerk leveren

Onze specialisten zijn allround inzetbaar, stellen zich flexibel op en zijn betrokken bij ieder project. Dagelijks werkt ons team, bestaande uit 20 échte vakmannen met diverse expertises, met veel plezier samen aan uitdagende opdrachten. Niet alleen werken zij toe naar het gewenste eindresultaat, ook zorgen zij voor een nette werkplaats, waarbij eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. 

Samen gaan we op zoek naar op maat gemaakte oplossingen die jouw woon- of werkgenot verhogen. Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op

WW_Vakwerk_Leveren.jpg
Martijn Claessens

In 2008 ben ik samen met Pap (Peter) dit bedrijf begonnen. Ondertussen ben ik trots op de natuurlijke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Hierin is goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons gerealiseerde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.

Martijn Claessens
Marian Claessens

Als een vis in het water… Zo voel ik mij als ik ons team kan ontzorgen in alle randzaken. Van financiële administratie en personeelszaken tot aan ICT en procesoptimalisatie. Veel van mijn taken zorgen ervoor dat we als team en als bedrijf effectief blijven draaien en ons kunnen blijven ontwikkelen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Marian Claessens
John Franssen

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

John Franssen
Andy Koenen

Mijn passie voor het vak heeft mij al snel naar ‘de bouw’ geleidt. Doorgegroeid en in mijn kracht gezet, verzorg ik nu de werkvoorbereiding om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mijn voldoening haal ik dagelijks uit het volledig kunnen ontzorgen van onze klanten.

Andy Koenen
Patrick Vergeldt

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.

Patrick Vergeldt

Ik kan er ontzettend van genieten om een complete woning met mijn eigen handen bouwen. Steen voor steen, zodat je als metselaar een huis echt van de grond af aan opgebouwd ziet worden. Het geeft me een ontzettend goed gevoel als ik van klanten hoor hoe tevreden ze zijn met mijn werk. Stiekem rij ik nog wel eens langs de huizen die ik voor hun heb gebouwd.

John Martens

Mijn rol binnen het bedrijf is om ervoor te zorgen dat het proces in de werkplaats zo goed mogelijk verloopt. Nadat een ontwerp gegund is ga ik het interieurwerk in detail uittekenen. Het gehele meubel wordt dan zo opgebouwd dat iedere collega bij elk machine weet wat ze te doen staat. Samen met het team zorgen we ervoor dat de productie zo soepel mogelijk verloopt.

Marcel Munsters

Van kleins af aan ben ik al met mijn handen aan het werk. Ik kon dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het vak als timmerman. Elk project is weer anders en overal waar we komen proberen we de overlast zo laag mogelijk te houden. Met veel plezier en passie kom ik elke dag weer bij onze klanten over de vloer.

Phil Versteegen
John van der Horst

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.

John van der Horst

Met een gezonde mix van jonge en iets minder jonge collega’s werken we samen aan veel uitdagende projecten. Juist door met verschillende generaties samen te werken kun je veel van elkaar leren. We kijken iedere keer weer toch met andere ogen naar hetzelfde project. Dat is de kracht van dit team.

Jasper Janssen
Nicole Swinkels

Het grootste deel van mijn tijd ben ik bezig met het ontwerpen en inspireren van onze klanten. In het bedenken en het maken van nieuwe tekeningen kan ik al mijn creativiteit kwijt. Als ik dan later het fysieke resultaat zie van de verbouwing bij een klant thuis of het interieur in een bedrijfspand geeft mij dat een enorme kick.

Nicole Swinkels

Ik zit al heel wat jaren in het vak. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan kan ik elke dag weer kwijt in mijn werk. Samen met mijn collega’s werk ik dagelijks met veel plezier en passie aan verschillende en mooie projecten in de regio.

Ton Verlinden
Rik Spee

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.

Rik Spee
Carlo Janssen

Elk ontwerp is anders. Er is voor mij dan ook niets leukers dan telkens weer op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor de wensen van onze klant. Klanten blijven verrassen met nieuwe ideeën of combinaties waar ze niet eerder aan gedacht hebben, en pas te stoppen wanneer je die glimlach ziet.

Carlo Janssen
Tim Klabbers

Als ‘bouwjongens’ zijn wij vaak te vinden op locatie, bij de klant. Het is dan belangrijk dat we het bedrijf ter plekke goed vertegenwoordigen. Overlast beperken, rommel opruimen en uiteraard kwalitatief werken. Een verbouwing is voor een klant al vaak ingrijpend genoeg. Het is prettig als het dan soepel verloopt.

Tim Klabbers
Mick Duijf

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.

Mick Duijf
Jeroen Sanders

Tim en ik werken veel samen en dan vooral op de bouwprojecten. Samenwerken is een grote kracht binnen ons bedrijf. Niet alleen in onze eigen team maar ook met partners. Wij komen die partners dagelijks tegen in ons werk. Dan is het wel zo prettig als je goed met elkaar overweg kunt.

Jeroen Sanders
Toon Peters

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.

Toon Peters

Ik ben Michie… ofja, zo sta ik bij iedereen bekend. Een aantal jaren geleden ging ik voor het eerst aan de slag bij Peter Claessens. Samen met een team waar je écht op kunt bouwen, komen we bij vele mensen in de regio over de vloer om de mooiste projecten te realiseren.

Michaël van Pinxteren
Theo Reijnders

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.

Theo Reijnders