Verbouwing met interieur op maat Goch

Verbouwing met interieur op maat Goch

Keuken | Woonkamer | Bijkeuken | Slaapkamer | Badkamer

Gerealiseerd in 2015

Op een mooie locatie in Goch, Duitsland, ligt een prachtige karakteristieke woning. het was via de tuinman dat de klant bij ons uitkwam. Samen met hen zijn we de ontwerpfase in gegaan en hebben we de hele woning van A tot Z onder handen genomen. Deze ontwerpen zijn vervolgens door onze jongens vertaald in een prachtig eindresultaat.

Deze familie wilde het huis van top tot teen aanpakken, maar één ding was het allerbelangrijkst; de ziel van de woning moest intact blijven. De landelijke en rustieke uitstraling van de oude woning moest in ere worden hersteld. We gingen het traject samen aan en direct merkten we dat we iets heel bijzonders gingen realiseren.

Eerst zijn onze jongens van het bouwteam aan de slag gegaan, om de bones van dit oude herenhuis te herstellen en geschikt te maken om ze vervolgens in het nieuwe interieur te kunnen integreren. Naast de oude balken werden er meer elementen van het herenhuis hergebruikt. De oude steunbalken in de slaapkamer kregen een nieuwe functie en werden omgebouwd tot omlijsting voor een kastenwand. De betonnen trog van vroeger werd verwerkt in de bijkeuken. Voor de jongens van het interieurteam was het een eervolle taak om zoveel oude details in een nieuws jasje te gieten.

Ze zeggen wel eens: ‘the devil is in the details’. Hier waren we ons van bewust en bij elke keuze werd er dan ook goed gekeken of het paste bij de stijl van de klant. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de klant nog jaren van dit landelijke interieur kan genieten.

Naast de genoemde interieur elementen hebben we bij deze klant ook nog de volgende elementen gerealiseerd: Inloopkasten, diverse keukens, badkamers, deuren, aftimmerwerk en het kleurenplan.

Martijn Claessens

In 2008 ben ik samen met Pap (Peter) dit bedrijf begonnen. Ondertussen ben ik trots op de natuurlijke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Hierin is goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons gerealiseerde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.

Martijn Claessens
Marian Claessens

Als een vis in het water… Zo voel ik mij als ik ons team kan ontzorgen in alle randzaken. Van financiële administratie en personeelszaken tot aan ICT en procesoptimalisatie. Veel van mijn taken zorgen ervoor dat we als team en als bedrijf effectief blijven draaien en ons kunnen blijven ontwikkelen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Marian Claessens
Patrick Vergeldt

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.

Patrick Vergeldt
Andy Koenen

Mijn passie voor het vak heeft mij al snel naar ‘de bouw’ geleidt. Doorgegroeid en in mijn kracht gezet, verzorg ik nu de werkvoorbereiding om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mijn voldoening haal ik dagelijks uit het volledig kunnen ontzorgen van onze klanten.

Andy Koenen
Ton Verlinden

Ik zit al heel wat jaren in het vak. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan kan ik elke dag weer kwijt in mijn werk. Samen met mijn collega’s werk ik dagelijks met veel plezier en passie aan verschillende en mooie projecten in de regio.

Ton Verlinden
Jasper Janssen

Met een gezonde mix van jonge en iets minder jonge collega’s werken we samen aan veel uitdagende projecten. Juist door met verschillende generaties samen te werken kun je veel van elkaar leren. We kijken iedere keer weer toch met andere ogen naar hetzelfde project. Dat is de kracht van dit team.

Jasper Janssen
John van der Horst

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.

John van der Horst
Phil Versteegen

Van kleins af aan ben ik al met mijn handen aan het werk. Ik kon dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het vak als timmerman. Elk project is weer anders en overal waar we komen proberen we de overlast zo laag mogelijk te houden. Met veel plezier en passie kom ik elke dag weer bij onze klanten over de vloer.

Phil Versteegen
Nicole Swinkels

Door goed te luisteren creëer ik, met mijn creativiteit en 3D ontwerpen, een persoonlijk interieur. Samen met jou ga ik vervolgens aan de slag om het totaalplaatje kloppend te maken door middel van kleur en materiaal. Met als resultaat dat je gelukkig bent in je ‘eigen’ interieur en dat maakt mij dan weer gelukkig!

Nicole Swinkels
John Franssen

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

John Franssen
Frank van Bakel

Het bouwen met handen heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Dit heeft voor mij geleid naar het beroep metselaar. Met inmiddels heel wat kilometers aan stenen heb ik nog steeds elke dag plezier in het creëren van woningen/aanbouwen. Juist omdat de klanten hun vertrouwen in mijn handen leggen. Des te leuker is het om te horen dat ze tevreden zijn over het geleverde werk.

Frank van Bakel
Rik Spee

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.

Rik Spee
Carlo Janssen

Elk ontwerp is anders. Er is voor mij dan ook niets leukers dan telkens weer op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor de wensen van onze klant. Klanten blijven verrassen met nieuwe ideeën of combinaties waar ze niet eerder aan gedacht hebben, en pas te stoppen wanneer je die glimlach ziet.

Carlo Janssen
Theo Reijnders

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.

Theo Reijnders
David Arts

Als werkende leerling tussen de ervaren krachten voel ik me helemaal op mijn plaats. Ik kan in deze omgeving de juiste stappen maken en leren wat het inhoud om een fulltime interieurbouwer te zijn. De sfeer in de groep is goed en er is altijd ruimte voor een grapje. Dit zorgt ervoor dat je lekker kan werken en iedere dag met een lach naar het werk gaat.

David Arts
Ricardo Vullings

"Als een interieurproject gegund is sta ik aan het begin van de realisatie. Mijn rol binnen het bedrijf is om ervoor te zorgen dat het proces in de werkplaats zo goed mogelijk verloopt. Ik teken het ontwerp dan in ieder detail uit zodat het gehele meubel zo is opgebouwd dat iedere collega bij elk machine weet wat ze te doen staat. Samen zorgen we ervoor dat als een project gegund is het ook in detail wordt gerealiseerd."

Ricardo Vullings
Mick Duijf

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.

Mick Duijf
Kiki Nellen

“Als enige dame op de werkvloer sta ik wel mijn mannetje tussen de jongens. De diversiteit in projecten is iets wat ik erg fijn vind, van grote kantoorinrichtingen tot aan kleine bad meubels elk project is anders. Samen met ons interieurteam streven we elke dag weer naar het gewenste resultaat.”

Kiki Nellen
Michaël van Pinxteren

Ik ben Michie… ofja, zo sta ik bij iedereen bekend. Een aantal jaren geleden ging ik voor het eerst aan de slag bij Peter Claessens. Samen met een team waar je écht op kunt bouwen, komen we bij vele mensen in de regio over de vloer om de mooiste projecten te realiseren.

Michaël van Pinxteren
Toon Peters

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.

Toon Peters