Master suite - Heide

Master suite - Heide

Verbouwing | Slaapkamer | Badkamer | Interieur op maat

Gerealiseerd in 2015

Soms moet je out of the box denken voor de juiste oplossing. Toen we in 2015 kennismaakten met deze familie, werd één ding al snel duidelijk: er was behoefte aan meer (natuurlijk) licht in de slaapkamer en badkamer.  Gezien de ligging aan de straatzijde, was het waarborgen van de privacy een belangrijk aandachtspunt. Al snel ontstond het idee om over de volledige lengte van de ruimte een lichtstraat te bouwen. Er werd dus letterlijk en figuurlijk out of the box gedacht.

Dankzij deze oplossing kreeg de ruimte in eens zijn eigen identiteit, en kon het met recht een master suite genoemd worden. We plaatsten in het midden een op maat gemaakte kast, met aan één zijde een glazen deur naar de badkamer en aan de andere zijde een op maat gemaakte spiegel.

Door de spiegel volledig van onder naar boven te laten lopen, creëer je het visuele effect dat de ruimte doorloopt en ook groter oogt. De kast lijkt hiermee vrij te staan in de ruimte, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is. Door de kast op deze manier te plaatsen, kan deze aan beide zijdes optimaal worden gebruikt. Aan de slaapkamerzijde is er opbergruimte en een geïntegreerde tv gerealiseerd. Aan de badkamerzijde is deze kast omgetoverd tot een prachtig badmeubel. De bewuste positionering van de spiegel en glazen deur zorgen voor een minimale inkijk in de badkamer, waardoor de privacy gewaarborgd blijft.

Ook de achterwand in badkamer werd meegenomen in het lijnenspel van de ruimte. Als spiegelbeeld van het badmeubel is deze afgewerkt met een donkere tegel, geflankeerd met een lichtere tegel. De badkamer is voorzien van een mooi vrijstaand bad en een heerlijke regendouche.

Martijn Claessens

In 2008 ben ik samen met Pap (Peter) dit bedrijf begonnen. Ondertussen ben ik trots op de natuurlijke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Hierin is goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons gerealiseerde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.

Martijn Claessens
Marian Claessens

Als een vis in het water… Zo voel ik mij als ik ons team kan ontzorgen in alle randzaken. Van financiële administratie en personeelszaken tot aan ICT en procesoptimalisatie. Veel van mijn taken zorgen ervoor dat we als team en als bedrijf effectief blijven draaien en ons kunnen blijven ontwikkelen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Marian Claessens
John Franssen

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

John Franssen
Andy Koenen

Mijn passie voor het vak heeft mij al snel naar ‘de bouw’ geleidt. Doorgegroeid en in mijn kracht gezet, verzorg ik nu de werkvoorbereiding om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mijn voldoening haal ik dagelijks uit het volledig kunnen ontzorgen van onze klanten.

Andy Koenen
Patrick Vergeldt

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.

Patrick Vergeldt
John Martens

Ik kan er ontzettend van genieten om een complete woning met mijn eigen handen bouwen. Steen voor steen, zodat je als metselaar een huis echt van de grond af aan opgebouwd ziet worden. Het geeft me een ontzettend goed gevoel als ik van klanten hoor hoe tevreden ze zijn met mijn werk. Stiekem rij ik nog wel eens langs de huizen die ik voor hun heb gebouwd.

John Martens
Phil Versteegen

Van kleins af aan ben ik al met mijn handen aan het werk. Ik kon dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het vak als timmerman. Elk project is weer anders en overal waar we komen proberen we de overlast zo laag mogelijk te houden. Met veel plezier en passie kom ik elke dag weer bij onze klanten over de vloer.

Phil Versteegen
John van der Horst

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.

John van der Horst
Jasper Janssen

Met een gezonde mix van jonge en iets minder jonge collega’s werken we samen aan veel uitdagende projecten. Juist door met verschillende generaties samen te werken kun je veel van elkaar leren. We kijken iedere keer weer toch met andere ogen naar hetzelfde project. Dat is de kracht van dit team.

Jasper Janssen
Nicole Swinkels

Het grootste deel van mijn tijd ben ik bezig met het ontwerpen en inspireren van onze klanten. In het bedenken en het maken van nieuwe tekeningen kan ik al mijn creativiteit kwijt. Als ik dan later het fysieke resultaat zie van de verbouwing bij een klant thuis of het interieur in een bedrijfspand geeft mij dat een enorme kick.

Nicole Swinkels
Ton Verlinden

Ik zit al heel wat jaren in het vak. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan kan ik elke dag weer kwijt in mijn werk. Samen met mijn collega’s werk ik dagelijks met veel plezier en passie aan verschillende en mooie projecten in de regio.

Ton Verlinden
Rik Spee

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.

Rik Spee
Carlo Janssen

Elk ontwerp is anders. Er is voor mij dan ook niets leukers dan telkens weer op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor de wensen van onze klant. Klanten blijven verrassen met nieuwe ideeën of combinaties waar ze niet eerder aan gedacht hebben, en pas te stoppen wanneer je die glimlach ziet.

Carlo Janssen
Tim Klabbers

Als ‘bouwjongens’ zijn wij vaak te vinden op locatie, bij de klant. Het is dan belangrijk dat we het bedrijf ter plekke goed vertegenwoordigen. Overlast beperken, rommel opruimen en uiteraard kwalitatief werken. Een verbouwing is voor een klant al vaak ingrijpend genoeg. Het is prettig als het dan soepel verloopt.

Tim Klabbers
Mick Duijf

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.

Mick Duijf
Jeroen Sanders

Tim en ik werken veel samen en dan vooral op de bouwprojecten. Samenwerken is een grote kracht binnen ons bedrijf. Niet alleen in onze eigen team maar ook met partners. Wij komen die partners dagelijks tegen in ons werk. Dan is het wel zo prettig als je goed met elkaar overweg kunt.

Jeroen Sanders
Toon Peters

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.

Toon Peters
Michaël van Pinxteren

Ik ben Michie… ofja, zo sta ik bij iedereen bekend. Een aantal jaren geleden ging ik voor het eerst aan de slag bij Peter Claessens. Samen met een team waar je écht op kunt bouwen, komen we bij vele mensen in de regio over de vloer om de mooiste projecten te realiseren.

Michaël van Pinxteren
Theo Reijnders

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.

Theo Reijnders