Kantoorinrichting | NUVITA BV.

Kantoorinrichting | NUVITA BV.

Kantoor | Kantine | Bar | Trap | Vergaderruimtes | Keuken

Gerealiseerd in 2019

Een uitdagend totaalproject van enorme omvang. Zo kunnen we de zakelijke opdracht bij Nuvita wel bestempelen. Eigenaar Henk van Dreumel is al jaren een vaste klant van ons, zowel zakelijk als privé. ‘Nadat diverse kleinere deelprojecten altijd naar volle tevredenheid zijn opgeleverd, was de keuze voor Peter Claessens bij de uitbreiding van ons nieuwbouw pand een voor de hand liggende keuze’, aldus Henk. 

Waar dit familiebedrijf uit Haps haar klanten van A tot Z ontzorgt als het gaat om voedingssupplementen, daar kregen wij het volledige vertrouwen en de vrijheid om voor hen een totaaloplossing te creëren. Een werkomgeving die past bij de toekomstvisie van Nuvita. Deze uitdaging hebben we dan ook met veel plezier aangenomen. 

Verantwoordelijk voor ontwerp, kleur- en materiaalkeuze
De volledige werkomgeving (1200m2) werd letterlijk in onze handen gelegd en daarmee werden we verantwoordelijk voor de volgende onderdelen en ruimtes binnen het bedrijfspand: 

  • Kantoorruimte (incl. complete inrichting)
  • Trap
  • Balie
  • Ontvangstruimte
  • Kantoor Henk (incl. bar)
  • Vergaderruimtes
  • Kantoortuin
  • Kantine
  • Laboratorium

Kwaliteit, gezondheid en inspiratie
Met in ons achterhoofd de wens dat het letterlijk een totaalplaatje moest worden, zijn we allereerst aan de slag gegaan met het ontwerp. Tijdens de kleur- en materiaalselectie hebben we extra aandacht besteed aan het kiezen van elementen die enerzijds een gevoel van kwaliteit, gezondheid en inspiratie opwekken. Anderzijds moest het vooral ook een bijzonder prettige werkomgeving worden, waarbij de medewerkers zich thuis voelen en niets hen in de weg staat als het gaat om het verlenen van kwalitatieve service. 

Maatwerk interieur 
Qua vloeren is er gekozen om een visgraat en betonlook pvc vloer af te wisselen met een donkere en groene vloerbedekking. De toevoeging van marmer look vloerkleden geef het geheel een nog luxere uitstraling. In de wandbekleding hebben we gekozen voor drie volledig verschillende oplossingen, namelijk: grote wandafbeeldingen, moswanden en houten panelen. Drie totaal verschillende opties qua materialen en kleuren, maar die zowel samen als los van elkaar goed tot hun recht komen. 

De diverse stalen elementen (roomdeviders, puien, kozijnen en deuren) geven het geheel een modern, transparant en tevens stoer karakter. In combinatie met goede verlichting, veel plantenbakken, bijpassende accessoires en een oogstrelende kantoortuin is een hele fraaie werkomgeving ontstaan waar de medewerkers met veel plezier iedere dag opnieuw aan de slag kunnen. Dit blijkt ook wel uit de mooie woorden die we ontvingen van Henk: 
 

“Peter Claessens heeft dit project van begin tot eind begeleid, waardoor zij veel zorgen uit handen hebben genomen van ons. We hoefden nergens naar om te kijken, Claessens regelde het. 

De communicatie is hierbij essentieel. Dit verliep gemoedelijk maar professioneel, wat we als erg prettig hebben ervaren. Het interieur is erg mooi geworden, elk onderdeel past bij elkaar. Onze wens, dat het totaalplaatje klopt, is perfect ingevuld. 

We zijn erg blij met onze nieuwe werkomgeving. Deze sluit goed aan bij onze toekomstvisie en we zijn er van overtuigd dat dit nieuwe interieur het werkplezier en efficiëntie van onze medewerkers verhoogd. Team Peter Claessens enorm bedankt hiervoor!” 

Martijn Claessens

In 2008 ben ik samen met Pap (Peter) dit bedrijf begonnen. Ondertussen ben ik trots op de natuurlijke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Hierin is goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons gerealiseerde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.

Martijn Claessens
Marian Claessens

Als een vis in het water… Zo voel ik mij als ik ons team kan ontzorgen in alle randzaken. Van financiële administratie en HR tot aan ICT en procesoptimalisatie. Veel van mijn taken zorgen ervoor dat we als team en als bedrijf effectief blijven draaien en ons kunnen blijven ontwikkelen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Marian Claessens
Patrick Vergeldt

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.

Patrick Vergeldt
Andy Koenen

Mijn passie voor het vak heeft mij al snel naar ‘de bouw’ geleidt. Doorgegroeid en in mijn kracht gezet, verzorg ik nu de werkvoorbereiding om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mijn voldoening haal ik dagelijks uit het volledig kunnen ontzorgen van onze klanten.

Andy Koenen
John van der Horst

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.

John van der Horst
Phil Versteegen

Van kleins af aan ben ik al met mijn handen aan het werk. Ik kon dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het vak als timmerman. Elk project is weer anders en overal waar we komen proberen we de overlast zo laag mogelijk te houden. Met veel plezier en passie kom ik elke dag weer bij onze klanten over de vloer.

Phil Versteegen
Nicole Swinkels

Door goed te luisteren creëer ik, met mijn creativiteit en 3D ontwerpen, een persoonlijk interieur. Samen met jou ga ik vervolgens aan de slag om het totaalplaatje kloppend te maken door middel van kleur en materiaal. Met als resultaat dat je gelukkig bent in je ‘eigen’ interieur en dat maakt mij dan weer gelukkig!

Nicole Swinkels
John Franssen

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

John Franssen
Frank van Bakel

Het bouwen met handen heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Dit heeft voor mij geleid naar het beroep metselaar. Met inmiddels heel wat kilometers aan stenen heb ik nog steeds elke dag plezier in het creëren van woningen/aanbouwen. Juist omdat de klanten hun vertrouwen in mijn handen leggen. Des te leuker is het om te horen dat ze tevreden zijn over het geleverde werk.

Frank van Bakel
Rik Spee

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.

Rik Spee
Carlo Janssen

Elk ontwerp is anders. Er is voor mij dan ook niets leukers dan telkens weer op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor de wensen van onze klant. Klanten blijven verrassen met nieuwe ideeën of combinaties waar ze niet eerder aan gedacht hebben, en pas te stoppen wanneer je die glimlach ziet.

Carlo Janssen
Theo Reijnders

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.

Theo Reijnders
John Martens

Als ‘bouwjongens’ zijn wij vaak te vinden op locatie, bij de klant. Het is dan belangrijk dat we het bedrijf ter plekke goed vertegenwoordigen. Overlast beperken, rommel opruimen en uiteraard kwalitatief werken. Een verbouwing is voor een klant al vaak ingrijpend genoeg. Het is prettig als het dan soepel verloopt.

John Martens
Ricardo Vullings

Als een interieurproject gegund is sta ik aan het begin van de realisatie. Mijn rol binnen het bedrijf is om ervoor te zorgen dat het proces in de werkplaats zo goed mogelijk verloopt. Ik teken het ontwerp dan in ieder detail uit zodat het gehele meubel zo is opgebouwd dat iedere collega bij elk machine weet wat ze te doen staat. Samen zorgen we ervoor dat als een project gegund is het ook in detail wordt gerealiseerd.

Ricardo Vullings
Mick Duijf

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.

Mick Duijf
Kiki Nellen

Als enige dame op de werkvloer sta ik wel mijn mannetje tussen de jongens. De diversiteit in projecten is iets wat ik erg fijn vind, van grote kantoorinrichtingen tot aan kleine bad meubels elk project is anders. Samen met ons interieurteam streven we elke dag weer naar het gewenste resultaat.

Kiki Nellen
Michaël van Pinxteren

Ik ben Michie… ofja, zo sta ik bij iedereen bekend. Een aantal jaren geleden ging ik voor het eerst aan de slag bij Peter Claessens. Samen met een team waar je écht op kunt bouwen, komen we bij vele mensen in de regio over de vloer om de mooiste projecten te realiseren.

Michaël van Pinxteren
Toon Peters

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.

Toon Peters